Ποια είναι επιτέλους αυτή η OPPO ;

Ποια είναι επιτέλους αυτή η OPPO ;

Η OPPO ιδρύθηκε το 2004 και έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η OPPO παρουσιάζει σταθερά τα τελευταία χρόνια υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ιδίως στη μεσαία και την υψηλή κατηγορία συσκευών και στο Α’ τρίμηνο του 2022 ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως.

Το κεντρικό μήνυμα της OPPO είναι «Inspiration Ahead» και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει διαρκώς τα όρια της εμπειρίας που προσφέρουν τα smartphones και τα προϊόντα τεχνολογίας, προκειμένου να βελτιώνεται η καθημερινότητα όλων, όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία είναι βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της OPPO. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, η OPPO είχε καταθέσει πάνω από 73.000 αιτήσεις για πατέντες και είχε στην κατοχή της περισσότερες από 33.000 πατέντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τον World Intellectual Property Organization (WIPO), η OPPO είναι μία από τις 6 κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως, όσον αφορά στην κατάθεση αιτήσεων για πατέντες.

Στο ίδιο πλαίσιο, η OPPO, από το λανσάρισμα του πρώτου της smartphone (σειρά Find) το 2011 μέχρι σήμερα, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να αξιοποιήσει όλες τις τεχνολογίες που σχετίζονται με φορητές συσκευές: από το 5G και εξειδικευμένες λύσεις hardware και λογισμικού για την επεξεργασία εικόνας και video, μέχρι νέων, καινοτόμων σχεδιασμών και τεχνολογίες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης μπαταριών, όπως είναι η κορυφαία SUPERVOOCTM. Παράλληλα, διαθέτει μία ευρεία γκάμα συσκευών και προϊόντων ΙοΤ (Internet of Everything), προσφέροντας διαφορετικές και ευχάριστες εμπειρίες σε κάθε καταναλωτή οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η OPPO έχει παρουσία σε 50 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 40.000 εργαζόμενους. Ο αριθμός των χρηστών των συσκευών της OPPO ξεπερνά τα 450 εκατ. ευρώ, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας μπορεί να τα βρει σε περισσότερα από 280.000 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x