Σημαντική πιστοποίηση για το SmartThings της Samsung

Σημαντική πιστοποίηση για το SmartThings της Samsung

Η πιστοποίηση ISO 27001, που έλαβε η Samsung για το SmartThings, είναι το παγκόσμιο πρότυπο για το Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ) και θεσπίστηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Το πρότυπο παρέχει στις εταιρείες καθοδήγηση για τη συστηματική διαχείριση των κινδύνων για τα στοιχεία των πληροφοριών και την επίτευξη των στόχων προστασίας των πληροφοριών.

Η πιστοποίηση αυτή ελήφθη από το British Standards Institution (BSI), έναν παγκοσμίου φήμης οργανισμό τυποποίησης και πιστοποίησης. Για να πιστοποιηθεί, μια εταιρεία πρέπει να πληροί το πρότυπο σε συνολικά 123 λεπτομερή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των πολιτικών για την ασφάλεια των πληροφοριών, του ελέγχου πρόσβασης σε περιουσιακά στοιχεία πληροφοριών και της αντιμετώπισης περιστατικών.

Η πιστοποίηση αυτή ελήφθη από το Βρετανικό Ινστιτούτο Προτύπων (BSI), έναν παγκοσμίου φήμης οργανισμό τυποποίησης και πιστοποίησης. Για να πιστοποιηθεί, μια εταιρεία πρέπει να πληροί το πρότυπο σε συνολικά 123 λεπτομερή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών για την ασφάλεια των πληροφοριών, του ελέγχου πρόσβασης στα περιουσιακά στοιχεία πληροφοριών και της αντιμετώπισης περιστατικών, μεταξύ άλλων.

Η Samsung, λαμβάνοντας τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, απέδειξε ότι η προστασία των πληροφοριών του SmartThings Cloud λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ενώ παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες συνδεδεμένες εμπειρίες. Αυτή η επίσημη αναγνώριση έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων – όχι μόνο με τους χρήστες του SmartThings αλλά και με τους συνεργάτες της εταιρείας.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x