Meta και Ray-Ban μαζί έως το 2030 για την κατασκευή κομψών smart glasses

Meta και Ray-Ban μαζί έως το 2030 για την κατασκευή κομψών smart glasses

Αυτή η συνεργασία, που ξεκίνησε το 2019, έχει ήδη αποφέρει δύο γενιές των δημοφιλών Ray-Ban smart glasses.

Ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το μακροπρόθεσμο σχέδιο της εταιρείας να μετατρέψει τα smart glasses σε μια σημαντική τεχνολογική πλατφόρμα.

Αυτό το νέο smart gadget με τόσες λειτουργίες, θα μπορούσε να ανοίξει νέες δυνατότητες για την Meta, επιτρέποντάς της να προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών μέσω των smart glasses. Από την επαυξημένη πραγματικότητα και την τηλεδιάσκεψη μέχρι την πρόσβαση σε πληροφορίες και την ψυχαγωγία, τα smart glasses θα μπορούσαν να γίνουν μια απαραίτητη συσκευή στην καθημερινή μας ζωή.

Η συνεργασία με την EssilorLuxottica έχει βοηθήσει τη Meta να δημιουργήσει smart glasses που ξεχωρίζουν για το στιλ τους. Η εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει αυτή την τάση με τις επόμενες γενιές γυαλιών της. Εκτός από τα Ray-Ban, η EssilorLuxottica κατέχει επίσης τα Oakley και έχει άδειες χρήσης για πολλές πολυτελείς μάρκες, όπως οι Versace, Prada, Chanel και άλλες.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x