Το Surface Pro 8 και το Surface Laptop 4 της Microsoft εμφανίζονται σε εικόνες που έχουν διαρρεύσει

Το Surface Pro 8 και το Surface Laptop 4 της Microsoft εμφανίζονται σε εικόνες που έχουν διαρρεύσει

Το επόμενο tablet Surface Pro 8 της Microsoft και το επερχόμενο Surface Laptop 4 έχουν εμφανιστεί σε εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Xρήστες του Twitter ανακάλυψαν τις εικόνες , σημειώνοντας ότι το Surface Pro 8 μπορεί να αποσταλεί με υποστήριξη LTE. Και οι δύο συσκευές πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου έτους και δεν φαίνεται να διαθέτουν σημαντικές ενημερώσεις στο σχεδιασμό τους.

https://twitter.com/cozyplanes/status/1331969412102909952

Τo Windows Central αναφέρει ότι τα Surface Pro 8 και Surface Laptop 4 θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν από τα μέσα Ιανουαρίου, με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς και υποστήριξη γραφικών Xe της Intel. Το Surface Laptop 4 φημολογείται επίσης ότι περιλαμβάνει επιλογές επεξεργαστή AMD, οι οποίες πιθανότατα θα είναι ένα προσαρμοσμένο τσιπ της Microsoft με βάση τη σειρά Ryzen 4000 της AMD.

Η Microsoft είχε προηγουμένως συν-κατασκευάσει έναν ειδικό επεξεργαστή Ryzen Surface Edition για το Surface Laptop 3 ιντσών 3 , η AMD και η Microsoft είχαν υποσχεθεί ότι είχε βελτιστοποιήσει την απόδοση της CPU και της GPU, αλλά το chipset αντιμετώπισε προβλήματα με βασικές εργασίες όπως η αναπαραγωγή βίντεο 4K.

Η Microsoft συνήθως ανανεώνει τη σειρά Surface Pro και Surface Laptop τον Οκτώβριο. Η τελευταία μεγάλη ενημέρωση ήταν το Surface Laptop 3 του περασμένου έτους, παράλληλα με την ενημέρωση Surface Pro 7. Αυτό το έτος είδε την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου Surface Laptop Go , μαζί με μια ενημερωμένη Surface Pro X.

Εάν θέλετε περισσότερα νέα τεχνολογίας μπορείτε να περιηγηθείτε στο News Section της σελίδας μάς όπου και θα βρείτε τα πιο Hot νέα τεχνολογίας άλλα και όχι μόνο.

Μέχρι το επόμενο άρθρο… Γίνε και εσύ Displayer!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x