Τι είναι το RCS που έρχεται με το IOS 18;

Τι είναι το RCS που έρχεται με το IOS 18;

Τι είναι επιτέλους αυτό το RCS που ακούμε δεξιά και αριστερά που έρχεται με την κυκλοφορία του καθιερωμένου update στο λογισμικό των iPhones;

Το RCS θα κάνει την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ iPhones και Androids να λειτουργεί καλύτερα από ποτέ. Δείτε τι σημαίνει πρακτικά αυτό για εσάς. Αρχικά σημαίνει Rich Communication Services και είναι διαθέσιμο στις συσκευές Android εδώ και λίγο καιρό. Ενώ τα SMS/MMS είναι τεχνικά πιο διαδεδομένα, είναι μια παλαιότερη τεχνολογία και με περισσότερους περιορισμούς.

Για παράδειγμα, τα Androids που υποστηρίζουν το RCS μπορούν να αντιδρούν σε άλλα μηνύματα χρησιμοποιώντας emojis ή άλλες αντιδράσεις που μοιάζουν με το Tapback. Το RCS επιτρέπει επίσης την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο υψηλότερης ποιότητας, αναφορά ανάγνωσης, ενδείξεις ότι ο άλλος χρήστης πληκτρολογεί μήνυμα και πολλά άλλα.

Στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ iPhone και Android, το chatαρισμα θα συνεχίσει να είναι με πράσινα συννεφάκια διαλόγου, θα έχουν όμως όλα αυτά τα καλούδια που προαναφέραμε με καλύτερη ποιότητα σε βίντεο και φωτογραφίες και περισσότερες δυνατότητας διάδρασης μεταξύ των χρηστών.

Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία νέα

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x