TikTok: Δυνατότητα για ομαδικές συνομιλίες

TikTok: Δυνατότητα για ομαδικές συνομιλίες

Για πρώτη φορά, οι χρήστες του TikTok μπορούν να δημιουργήσουν ομαδικες συνομιλίες, μοιράζοντας έτσι τα αγαπημένα τους βίντεο με φίλους και γνωστούς.

Ομαδικές Συνομιλίες: Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ομαδικές συνομιλίες έως και 32 ατόμων, παρακολουθώντας και σχολιάζοντας βίντεο μαζί σε πραγματικό χρόνο. Για λόγους ασφαλείας, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες ηλικίας 16 ετών και άνω.

Stickers: Εκτός από τις ομαδικές συνομιλίες, το TikTοk προσθέτει και stickers, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους custom stickers και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους.

Sound Search: Μια ακόμα ενδιαφέρουσα λειτουργία που ανακοινώθηκε είναι το “Sound Search”, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν ένα τραγούδι απλά σιγοτραγουδώντας ή παίζοντας ένα μικρό απόσπασμα. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία βρίσκεται ακόμα σε φάση δοκιμών και δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x