Η LG θα παραχωρεί άδεια χρήσης του λογισμικού webOS και σε άλλες μάρκες τηλεοράσεων

Η LG θα παραχωρεί άδεια χρήσης του λογισμικού webOS και σε άλλες μάρκες τηλεοράσεων

Η LG απόψε ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα webOS, σύντομα θα βρεθεί σε τηλεοράσεις από άλλου κατασκευαστές. Οι RCA, Ayonz και Konka είναι μερικές από τις εταιρείες που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον. «Αυτό έχει τη δυνατότητα να αναμορφώσει την τηλεοπτική επιχείρηση τόσο για τους παρόχους τεχνολογίας όσο και για το περιεχόμενο, αυξάνοντας σημαντικά την παρουσία και την προβολή της LG στην παγκόσμια αγορά οικιακής ψυχαγωγίας», δήλωσε η LG σε δελτίο τύπου.

Τα νέα ήρθαν όταν η LG αποκάλυψε μια σημαντική ανανέωση στην εμφάνιση του webOS στην CES τον Ιανουάριο. Στις τηλεοράσεις της LG 2021 της LG, τα slide-up “blades” μας έδειξαν ότι το WebOS 6 θα θυμίζει περισσότερο AndroidTV.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να έρθουμε σε επαφή με το ανανεωμένο λειτουργικό της LG και να περιμένουμε τους νέους κατασκευαστές που θα το υιοθετήσουν.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x