YouTube: Διαφημίσεις ακόμα και σε βίντεο που έχετε πατήσει παύση

YouTube: Διαφημίσεις ακόμα και σε βίντεο που έχετε πατήσει παύση

Τον Μάιο του 2024, η Google ανακοίνωσε ότι το YouTube θα αποκτούσε νέες μορφές διαφημίσεων στις τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μορφής που θα τοποθετούσε διαφημίσεις στην οθόνη κάθε φορά που το βίντεο είναι σε παύση. Δεν είχε δοθεί χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινούσε η κυκλοφορία αυτής της μορφής, αλλά φαίνεται ότι ξεκινά να εμφανίζεται για ορισμένους χρήστες τώρα.

Το παράθυρο του βίντεο μετατρέπεται σε ένα μικρότερο πλαίσιο με τη διαφήμιση στα δεξιά της οθόνης. Ένα κουμπί “απόρριψης” εμφανίζεται κάτω από αυτό μαζί με ένα κουμπί πληροφοριών. Όπως φαίνεται δηλαδή στην φωτογραφία του άρθρου μας, που είναι από το πρόσφατο βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube.

Αυτή η νέα μορφή διαφήμισης αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τη στρατηγική διαφήμισης του YouTube στην τηλεόραση. Προσφέρει στους διαφημιστές έναν νέο τρόπο να προσεγγίσουν τους θεατές και πιθανώς να αυξήσουν την αλληλεπίδραση με τις διαφημίσεις. Ωστόσο, μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν οι χρήστες σε αυτή τη νέα μορφή και αν θα υιοθετηθεί ευρέως από τους διαφημιστές.

Για να δούμε λοιπόν πόσο χρόνο θα μας πάρει για να δούμε διαφημίσεις με αυτό τον νέο τρόπο στις τηλεοράσεις μας!

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x