Η realme εισέρχεται δυναμικά σε 59 αγορές σε όλο τον κόσμο!

Κερδίζοντας 40 εκατομμύρια χρήστες smartphone παγκοσμίως!

Από τις αρχές Ιουλίου, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone έχει διεισδύσει σε 59 αγορές σε όλο τον κόσμο εκτός από τη Βόρεια Αμερική και ο αριθμός των παγκόσμιων χρηστών smartphone έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια. Αυτό είναι ακόμα ένα επίτευγμα της ταχείας ανάπτυξης της realme μετά τη διατήρηση της έβδομης θέσης στη παγκόσμια αγορά στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Στις αρχές Ιανουαρίου, εισήλθε σε 27 αγορές σε όλο τον κόσμο. Σε μόλις μισό χρόνο, το παγκόσμιο αποτύπωμα της realme επεκτάθηκε γρήγορα σε 59 αγορές εκτός της Βόρειας Αμερικής και κατατάσσεται μεταξύ των πέντε πρώτων στο σύνολο των αγορών που δραστηριοποιείτε. Αυτό συμβαδίζει με την προσήλωση της realme στη χρήση διαφορετικών στρατηγικών σε τοπικό επίπεδο, ισχυρές δυνατότητες προϊόντων και το επιχειρηματικό μοντέλο των «ελαφρών περιουσιακών στοιχείων, της χρήσης τοπικών συνεργατών και κατά περίπτωση ηλεκτρονικού εμπορίου».

Στην Ινδία, η realme διατηρεί την πρώτη θέση στην κατάταξη της αγοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στη διαδικτυακή αγορά διατηρεί επίσης τη δεύτερη θέση. Eισήλθε στην πρώτη τετράδα στην Αίγυπτο σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την είσοδό της στην αγορά. Στη Νοτιοανατολική Ασία, η realme έφτασε στο TOP 5 ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand. Στις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και τη Μιανμάρ, η realme εισήλθε στο TOP 5 αντίστοιχα σε μόλις ένα έτος. Στην αγορά της Καμπότζης, η realme χρειάστηκε μόνο ένα τρίμηνο για να το επιτύχει. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, μπήκε στο TOP 5 στην αγορά της Ταϊλάνδης. Αυτές οι αγορές καλύπτουν περισσότερο από το 80% των πωλήσεων smartphone στη Νοτιοανατολική Ασία και η realme έχει γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά smartphone σε αυτή την περιοχή.

Στις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ο αριθμός των παγκόσμιων χρηστών smartphone της realme ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια, με αύξηση 5 εκατομμυρίων σε δύο μήνες σε 40 εκατομμύρια. Η realme διατήρησε την ανάπτυξή της το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και σχεδιάζει να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone εντός 2 έως 3 ετών. Ανακοίνωσε τη στρατηγική “mobile phone + AIoT dual-drive” στις αρχές του 2020 και έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει έναν έξυπνο και μοντέρνο τρόπο ζωής για τους νέους με όλες τις συσκευές να συνδέονται.

Σε έξι μήνες, κυκλοφόρησε δεκάδες προϊόντα AIoT και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα από 50 προϊόντα AIoT το 2020 και περισσότερα από 100 το 2021. Η realme θα διατηρήσει την τάση ανάπτυξης και θα συνεχίσει να παρέχει στους νέους μοντέρνα προϊόντα τεχνολογίας που ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους παρέχοντας ανώτερη απόδοση και σχεδιασμό.

Πηγή : Δελτίο Τύπου ReaΙme

Realme 6 Greek Review- Είναι το καλύτερο smartphone στην κατηγορία του;

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Recent Posts

Τα PS Plus παιχνίδια Ιουλίου για PS4 και PS5

Η SONY ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να κατεβάσουν οι…

4 μήνες ago

Το Galaxy S21 Ultra 5G το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards της MWC 2021

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone»…

4 μήνες ago

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων LG QNED MiniLED τηλεοράσεων

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια…

4 μήνες ago

Γιατί να περιμένετε; Τώρα βλέπετε μέσω streaming τα αγαπημένα σας πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και…

4 μήνες ago

H Samsung παρουσιάζει τη νέα εμπειρία για Watch, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του One UI Watch

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung παρουσίασε την εμπειρία χρήσης του…

4 μήνες ago

Ανεπανάληπτο gaming στις premium LG τηλεοράσεις με την πρόσφατη αναβάθμιση της DOLBY VISION

Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που…

4 μήνες ago