Reviews

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic-Review

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic, είναι η οικονομική πρόταση από την Xiaomi, στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών.

Στην ποιότητα κατασκευής τους, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι παραπάνω από μια μέτριας ποιότητας πλαστική θήκη-φορτιστή. Τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic είναι πολύ μικρά, και έχουν πολύ καλή προσαρμογή στα αυτιά. Δεν πέφτουν ακόμα και με πολύ έντονες κινήσεις του κεφαλιού. Είναι πολύ ελαφριά και δεν αισθάνεσαι σχεδόν καθόλου την ύπαρξή τους. Ο χειρισμός των ακουστικών γίνεται από τo φυσικό πλήκτρο -και όχι πάνελ αφής- που διαθέτει το καθένα. Πατώντας μία φορά το κουμπί μπορούμε να σταματήσουμε/ξεκινήσουμε ένα μουσικό κομμάτι ή ένα βίντεο στο YouTube, καθώς και να απαντήσουμε/τερματίσουμε μια κλήση. Με διπλό πάτημα, ενεργοποιείται η ψηφιακή βοηθός του smartphone.

Η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή, με ικανοποιητική μέγιστη ένταση και συμπαθητικό μπάσο. Όλα αυτά βέβαια, λαμβάνοντας υπόψιν την τιμή τους. Η μπαταρία τους δεν θα κρατήσει πάνω από 3.5 με 4 ώρες. Η θήκη τους, αν είναι πλήρως φορτισμένη, μπορεί να μας φορτίσει άλλες 3 φορές περίπου τα ακουστικά. Στα θετικά ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε και μόνο το ένα ακουστικό, σαν handsfree, και να τα φοράμε εναλλάξ, και όταν έχουμε στο αυτί μας το ένα, το άλλο μπορεί να φορτίζει στην θήκη. Στην ποιότητα των κλήσεων δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα αν υπάρχει εξωτερικός θόρυβος, καθώς δεν τον απομονώνουν με επιτυχία. Αν η κλήση γίνεται από χώρο χωρίς θορύβους, ο συνομιλητής μας θα μας ακούει σε αρκετά ικανοποιητική ποιότητα.

Γενικά, τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic είναι μία πολύ τίμια επιλογή σε αυτά τα χρήματα, ειδικά για αυτούς που θα τα χρησιμοποιούν πιο πολύ για μουσική, και όχι τόσο πολύ για κλήσεις.

Realme C3 review

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

View Comments

Recent Posts

Τα PS Plus παιχνίδια Ιουλίου για PS4 και PS5

Η SONY ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να κατεβάσουν οι…

4 μήνες ago

Το Galaxy S21 Ultra 5G το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards της MWC 2021

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone»…

4 μήνες ago

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων LG QNED MiniLED τηλεοράσεων

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια…

4 μήνες ago

Γιατί να περιμένετε; Τώρα βλέπετε μέσω streaming τα αγαπημένα σας πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και…

4 μήνες ago

H Samsung παρουσιάζει τη νέα εμπειρία για Watch, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του One UI Watch

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung παρουσίασε την εμπειρία χρήσης του…

4 μήνες ago

Ανεπανάληπτο gaming στις premium LG τηλεοράσεις με την πρόσφατη αναβάθμιση της DOLBY VISION

Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που…

4 μήνες ago