Widget 1

Optional widget here

Απολογία της Nintendo για τα Joy-Con μέσω του προέδρου της!

Απολογία της Nintendo από τα επίσημα χείλη του πρόεδρου της, Shuntaro Furukawa. Όπως δήλωσε σε ένα πρόσφατο οικονομικό Q&A, η εταιρεία απολογείται για “όποιο πρόβλημα μπορεί να προκλήθηκε στους πελάτες μας”. Σημείωσε ότι η Nintendo “συνεχίζει να στοχεύει στην βελτίωση” όσον αφορά τα προϊόντα της.

Το πρόβλημα των Joy-Con δεν είναι καινούργιο. Είναι γνωστό και υφίσταται από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της νέας κονσόλας. Μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα συχνότερα topic στα φόρουμ των χρηστών του Switch. Η ανεπάρκεια των χειριστηρίων εντοπίζεται στην εντολή για κίνηση που δίδεται από αυτά χωρίς όμως ο χρήστης να έχει πατήσει κάποιο κουμπί.

Αναλυτικά η δήλωση του Furukawa:

“Σε ό,τι αφορά τα Joy-Con, απολογούμαστε για όποιο πρόβλημα μπορεί να προκλήθηκε στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην βελτίωση των προϊόντων μας. Από την στιγμή όμως, που το θέμα των Joy-Con είναι αντικείμενο ομαδικής αγωγής στις ΗΠΑ και είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη, θα θέλαμε να μην αναφερθούμε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ενέργεια”

Η ομαδική αγωγή κατατέθηκε ενάντια στην αμερικανική Nintendo τον Ιούλιο του 2019 εξαιτίας της δυσλειτουργίας των Joy-Con. Η εταιρεία, αμέσως μετά την κατάθεση της αγωγής, ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν επισκευή των δυσλειτουργικών χειριστηρίων και επιστροφή χρημάτων σε όσους πλήρωσαν προηγουμένως για αυτή. Τον Σεπτέμβριο η Nintendo κυκλοφόρησε το Switch Lite, μία μικρότερη εκδοχή του Switch ως κονσόλα χειρός. Στην συγκεκριμένη κονσόλα τα Joy-Con είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κι έτσι μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, το Switch Lite προστέθηκε στην ομαδική αγωγή.

Φαίνεται ότι είναι η πρώτη απολογία της Nintendo για τα ελαττωματικά Joy-Con αφού το 2019 είχε δηλώσει: “Στην Nintendo, είμαστε περήφανοι για την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων και συνεχίζουμε να κάνουμε βελτιώσεις σε αυτά. Είμαστε ενήμεροι για πρόσφατες αναφορές που αναφέρουν ότι μερικά χειριστήρια Joy-Con δεν ανταποκρίνονται σωστά. Θέλουμε οι πελάτες μας να διασκεδάζουν με το Nintendo Switch και αν οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί αυτό τον στόχο τους ενθαρρύνουμε να επισκεφτούν το http://support.nintendo.com ώστε να τους βοηθήσουμε”

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για θετική εξέλιξη ότι η εταιρεία επιτέλους αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της αγωγής.

kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

Πρόσφατα Άρθρα

Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei έφτασαν στην Ελλάδα

Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον…

1 μήνα Πριν

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ TRANSPARENT ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ LG

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και την καινοτομία, ξεπέρασε για άλλη μια φορά…

1 μήνα Πριν

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

1 έτος Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

1 έτος Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

1 έτος Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

1 έτος Πριν