Η Xiaomi αποκάλυψε χθες το Mi Box 4S Pro με δυνατότητες αναπαραγωγής 8K για πρώτη φορά στη σειρά. Μας έκανε να αναρωτιόμαστε για τη διεθνή διαθεσιμότητα, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι σύντομα.

«Σχετικά με το Mi Box 4S Pro, δεν έχουμε καθόλου παγκόσμια σχέδια για κοινή χρήση αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπος της Xiaomi στο Android Authority σε απάντηση σε ένα ερώτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Mi Box δεν θα διατεθεί καθόλου εκτός Κίνας, αλλά προτείνει να μην το περιμένετε στην αγορά σύντομα.

Η Xiaomi αποκάλυψε το Mi Box 4S Prο σήμερα και το βασικό σημείο πώλησης είναι ότι υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο 8K . Αυτό το καθιστά ένα από τα λίγα Andoid Tv Box με δυνατότητα 8K στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Το Mi Box 4S Prο διαθέτει επίσης υποστήριξη HDMI 2.1, χώρο αποθήκευσης 16 GB, μνήμη RAM 2 GB και φωνητικό χειριστήριο Bluetooth. Όπως συμβαίνει με πολλά προϊόντα Xiaomi στην Κίνα, αυτή η συσκευή συνοδεύεται από την πλατφόρμα MIUI για τηλεόραση. Δεν υπάρχει καμία λέξη για άλλες προδιαγραφές ακόμη, αλλά αν είναι κάτι σαν το Mi Box 4S, τότε μπορούμε να περιμένουμε και μια θύρα USB.

Μένει μόνο να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμο και στην χώρα μας και σε τι τιμή θα είναι φτάσει!