Mi Box 4S Pro: Η Xiaomi λανσάρει το πρώτο Mi Box με δυνατότητα 8K

Mi Box 4S Pro: Η Xiaomi λανσάρει το πρώτο Mi Box με δυνατότητα 8K

Η Xiaomi αποκάλυψε χθες το Mi Box 4S Pro με δυνατότητες αναπαραγωγής 8K για πρώτη φορά στη σειρά. Μας έκανε να αναρωτιόμαστε για τη διεθνή διαθεσιμότητα, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι σύντομα.

«Σχετικά με το Mi Box 4S Pro, δεν έχουμε καθόλου παγκόσμια σχέδια για κοινή χρήση αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπος της Xiaomi στο Android Authority σε απάντηση σε ένα ερώτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Mi Box δεν θα διατεθεί καθόλου εκτός Κίνας, αλλά προτείνει να μην το περιμένετε στην αγορά σύντομα.

Η Xiaomi αποκάλυψε το Mi Box 4S Prο σήμερα και το βασικό σημείο πώλησης είναι ότι υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο 8K . Αυτό το καθιστά ένα από τα λίγα Andoid Tv Box με δυνατότητα 8K στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Το Mi Box 4S Prο διαθέτει επίσης υποστήριξη HDMI 2.1, χώρο αποθήκευσης 16 GB, μνήμη RAM 2 GB και φωνητικό χειριστήριο Bluetooth. Όπως συμβαίνει με πολλά προϊόντα Xiaomi στην Κίνα, αυτή η συσκευή συνοδεύεται από την πλατφόρμα MIUI για τηλεόραση. Δεν υπάρχει καμία λέξη για άλλες προδιαγραφές ακόμη, αλλά αν είναι κάτι σαν το Mi Box 4S, τότε μπορούμε να περιμένουμε και μια θύρα USB.

Μένει μόνο να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμο και στην χώρα μας και σε τι τιμή θα είναι φτάσει!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x