Το Disney+ σημείωσε μείωση συνδρομητών κατά 700.000, φτάνοντας τα 124,6 εκατομμύρια, μετά από αυξήσεις τιμών το φθινόπωρο. Το πρώτο πακέτο Disney+ Standard ανέβηκε στα 9,99€, ενώ το Disney+Premium στα 13,99€. Παράλληλα, η Disney ξεκίνησε την διακοπή του password sharing, επιτρέποντας τη χρήση λογαριασμού μόνο εντός του ίδιου νοικοκυριού, εκτός αν υπάρξει επιπλέον χρέωση.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το Disney+ έχασε συνδρομητές από την έναρξή του, αλλά ο CEO Bob Iger ανέφερε ότι η μείωση δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αναμενόταν. Για το δεύτερο τρίμηνο του 2025, προβλέπεται περαιτέρω πτώση του αριθμού των συνδρομών.
Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:
Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

![Το LEGO One Piece έρχεται στο Netflix [trailer]](https://displayer.gr/wp-content/uploads/2026/07/one-piece-lego-netflix-350x250.jpg)






![Το LEGO One Piece έρχεται στο Netflix [trailer]](https://displayer.gr/wp-content/uploads/2026/07/one-piece-lego-netflix-120x86.jpg)



