Sony XH95: Η σειρά-ναυαρχίδα τηλεοράσεων είναι πλέον διαθέσιμη

Η κορυφαία σειρά τηλεοράσεων 4K HDR Full Array LED της Sony προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά εικόνας, ήχου και εμπειρίας χρήστη και διατίθεται σε πέντε μεγέθη οθόνης

Η σειρά τηλεοράσεων Sony XH95 4K HDR Full Array LED είναι πλέον διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη σε πέντε μεγέθη οθόνης για να ταιριάζουν εύκολα σε κάθε χώρο. Η XH95 χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνολογίες εικόνας και ήχου της Sony σε έναν πρωτοποριακό συνδυασμό, ώστε να παρέχουν μια συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο στην κατηγορία του επεξεργαστή εικόνας, X1™ Ultimate της Sony, επιτυγχάνεται ευκρινής ποιότητα εικόνας με ακρίβεια, για μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Ο εξαιρετικής ποιότητας ήχος αποτελεί βασική παράμετρο της εμπειρίας θέασης και η σειρά XH95 διαθέτει την τεχνολογία «Sound-from-Picture Reality™», η οποία δίνει στους χρήστες την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται απευθείας μέσα από την οθόνη.

Οι νέες XH95 τηλεοράσεις συνεχίζουν να προσφέρουν περιεχόμενο σύμφωνα με την πρόθεση του δημιουργού, με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode», για επαγγελματικής ποιότητας περιεχόμενο από την πλατφόρμα Netflix και «IMAX® Enhanced™», φέρνοντας την εμπειρία IMAX στον προσωπικό σας χώρο και προσφέροντας ένα νέο επίπεδο θέασης, ήχου.

Οι τηλεοράσεις XH95 της Sony εισάγουν, επίσης, το «Ambient Optimization», μια νέα τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας και ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον χρήστη. Συγκεκριμένα, η φωτεινότητα της εικόνας προσαρμόσει αυτόματα, ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος στο δωμάτιο, αυξάνοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια και μειώνοντάς τη σε σκοτεινότερους χώρους για να εξασφαλίσει την τέλεια δυνατή προβολή. Ακόμα, ανιχνεύει αντικείμενα στο δωμάτιο, όπως κουρτίνες και έπιπλα που απορροφούν ή αντανακλούν τον ήχο, βελτιστοποιώντας την ακουστική, έτσι ώστε να διατηρείται η ποιότητα ήχου.

Εκτός από την τεχνολογία «Ambient Optimization», οι τηλεοράσεις XH95 φέρουν τη νέα μορφή σχεδιασμού, «Immersive Edge». Για ακόμα πιο επιβλητική εμπειρία, μια διακριτική βάση βρίσκεται πλέον στην άκρη της οθόνης, η οποία είναι τόσο μίνιμαλ που δεν είναι καν ορατή, προσφέροντας στους χρήστες μια βελτιωμένη και ανεπηρέαστη εμπειρία θέασης.

Η σειρά τηλεοράσεων XH95 διαθέτει Android TV™ με Google Assistant[1], Google Play Store και ενσωματωμένο Chromecast, προσφέροντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές μέσω της εκτεταμένης πλατφόρμας του. Τα πρωτότυπα userinterfaceμενού και οι δυνατότητες φωνητικού ελέγχου της Sony είναι, επίσης, βελτιωμένα για καλύτερη καθημερινή χρήση.

Οι χρήστες του Apple® AirPlay® 2 μπορούν να μεταδίδουν σε ροή ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους, απευθείας από το iPhone®, το iPad® ή το Mac®. Η τεχνολογία Apple Home Kit™ παρέχει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για τους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόρασή τους από τα iPhone®, iPad® ή Mac®[2].

Τιμή και διαθεσιμότητά

Η σειρά τηλεοράσεων ΧΗ95 είναι ήδη διαθέσιμη. Για πληροφορίες σχετικά με την τιμή τους, ελέγξτε τον ιστότοπο της Sony στη διεύθυνση www.sony.gr.

Sony XH95 4K HDR Full Array LED TV: Κύρια Χαρακτηριστικά

Μεγέθη οθόνης: 85”, 75”, 65”, 55” και 49”

 • Διαθέτει επεξεργαστή εικόνας X1™ Ultimate παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης 4K HDR με τις ακόλουθες τεχνολογίες: Object-based Super Resolution, Object-based HD Rremaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR και Dual database processing
 • Διαθέτει full-array τοπικό οπίσθιο φωτισμό με X-tended Dynamic Range™ PRO, που εξασφαλίζει 6 φορές καλύτερη αντίθεση από τις συμβατικές μας τηλεοράσεις LED
 • Η τεχνολογία X-Wide Angle παρέχει ζωηρά και ρεαλιστικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης, διατηρώντας παράλληλα περισσότερο χρώμα και φωτεινότητα από άλλες συμβατικές τηλεοράσεις LED. Απολαύστε υπέροχη ποιότητα εικόνας με απίστευτο εύρος και βάθος από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους χρήστες, η τηλεόραση Full Array LED XH95 4K θα διαθέτει X-Wide Angle από τις 55” και άνω
 • Διαθέτει βελτιωμένη λειτουργία Acoustic Multi-Audio, Sound-from-Picture Reality™ με σύστημα bi-amp, το οποίο ελέγχει ξεχωριστά το κύριο ηχείο και το tweeter, και το «X-Balanced Speaker», μια νέα μονάδα ηχείων που συνδυάζει καθαρό ήχο σε μία λεπτή σχεδίαση (ηχείο bi-amp, X-Balanced διατίθεται μόνο στις 55”, 65” και 75 ”, ενώ το Acoustic Multi-Audio στις 55” και άνω)
 • Η σχεδίαση «Flush Surface» προσφέρει έναν κομψό σχεδιασμό, με πολύ στενό πλαίσιο (μόνο στις 55 ”, 65” και 75 ”)
 • Η νέα λειτουργία «Ambient Optimization» βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας και ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον χρήστη. Προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος στο δωμάτιο, αυξάνοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια και μειώνοντάς τη σε σκοτεινά δωμάτια για την ιδανική εμπειρία θέασης
 • Η οθόνη TRILUMINOS™ αναπαράγει τις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες των χρωμάτων, του φωτός και της διαβάθμισης από το φακό στον προσωπικό σας χώρο
 • Συμβατές με Dolby Vision™ και Dolby Atmos™
 • Διαθέτει δυνατότητες hands-free (διαθέσιμο από τις 55″ και άνω)
 • Εύκολη συνδεσιμότητα με τις περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Apple® AirPlay® 2, HomeKit™
 • Γρήγορη πρόσβαση σε μια σειρά περιεχομένου και υπηρεσιών με το Android TV
 • Η λειτουργία «Custom Mode», μαζί με τις άλλες βαθμονομημένες λειτουργίες θέασης της Sony, παρέχει διάφορες επιλογές θέασης που ταιριάζουν στις διαφορετικές προτιμήσεις των πελατών, διατηρώντας πιστά την πρόθεση του δημιουργού

[1]Η διάθεση κάποιων χαρακτηριστικών εξαρτάται από τη χώρα και τη διαθεσιμότητα συμβατών προϊόντων.

[2]Οι δυνατότητες Apple® AirPlay® 2 και HomeKit ™ θα είναι διαθέσιμες σε μοντέλα του FY19 ZF9, AF9, ZG9, AG9, XG95 και XG85 (85 ”, 75”, 65 ”and 55”) και μοντέλα του FY20, όπως ZH8, A9, A8, XH95, XH90, XH85, XH81 και XH80. Οι λειτουργίες AirPlay 2 και HomeKit απαιτούν συσκευή iOS με iOS 12.3 ή μεταγενέστερη έκδοση ή Mac με MacOS 10.14.5. Τα Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac και macOS είναι εμπορικά σήματα της AppleInc., καταχωρημένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Απαιτείται ενημέρωση λογισμικού μέσω δικτύου.

Πηγή : Δελτίο Τύπου Sony

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

View Comments

Recent Posts

Τα PS Plus παιχνίδια Ιουλίου για PS4 και PS5

Η SONY ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να κατεβάσουν οι…

4 μήνες ago

Το Galaxy S21 Ultra 5G το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards της MWC 2021

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone»…

4 μήνες ago

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων LG QNED MiniLED τηλεοράσεων

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια…

4 μήνες ago

Γιατί να περιμένετε; Τώρα βλέπετε μέσω streaming τα αγαπημένα σας πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και…

4 μήνες ago

H Samsung παρουσιάζει τη νέα εμπειρία για Watch, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του One UI Watch

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung παρουσίασε την εμπειρία χρήσης του…

4 μήνες ago

Ανεπανάληπτο gaming στις premium LG τηλεοράσεις με την πρόσφατη αναβάθμιση της DOLBY VISION

Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που…

4 μήνες ago