Xiaomi tv

Xiaomi Mi OLED TV Master Series με οθόνη 65 ιντσών, 120Hz, Dolby Atmos

Η Xiaomi επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την νέα σειρά Mi OLED TV Master σειρά τηλεοράσεων στην Κίνα στις 2 Ιουλίου. Θα είναι μια εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας σειρά, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Πιο πλούσια χρώματα, υψηλότερη αντίθεση και θα προσφέρει επίσης καλύτερη εμπειρία ήχου με το Dolby Atmos. Σύμφωνα με φήμες, θα είναι 65 ιντσών.

Θα έρθει με τεχνολογία προσαρμογής εικόνας AI. Το τηλεχειριστήριο θα είναι μεταλλικό με NFC και θα διαθέτει ένα ειδικό κουμπί λειτουργίας AI, που θα προσαρμόζει αυτόματα τον τρόπο προβολής.

Κάποιες πιo τεχνικές πληροφορίες είναι ότι θα έχει HDMI 2.1, θα υποστηρίζει VRR(Variable Refresh Rate) και ALLM (Automatic Low Latency)

Η Xiaomi ωστόσο παρουσίασε νωρίτερα φέτος, την σειρά Mi TV 5 Pro Quantum Dot 4K QLED TV με αναπαραγωγή βίντεο 8K. Τεχνολογία αντιστάθμισης κίνησης MEMC και υποστήριξη για HDR 10+. Οπότε μπορούμε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και στην Mi OLED TV Master.

Είναι ακόμα άγνωστο το πότε και αν θα έρθουν Ελλάδα, τα συγκεκριμένα μοντέλα. Παρόλα αυτά η Info Quest έχει κάνει την εισαγωγή τηλεοράσεων της Xiaomi από τον προηγούμενο μήνα.
Tα μοντέλα που θα βρούμε αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά είναι 4Α και 4S,και σε 3 μεγέθη, 32” 43” και 55”.

Την Xiaomi 4A την βρίσκουμε στις 32” ενώ την Xiaomi 4S σε 43” και 55”.

Mi OLED TV Master

Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι σε τι τιμή θα έρθει και εάν έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η εισαγωγή νέων παικτών στην αγορά, όπως TCL και Xiaomi, φαίνεται πως θα φέρει μεγάλο ανταγωνισμό στις High End τηλεοράσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments